Online course
GLUTEN-FREE AND VEGAN CROISSANTS, BREAD, PIZZA and SHORTCRUST PASTRY
€ 200,00
€ 147,00
Training is an important element that can turn a simple cook into a chef… and make a dream come true.
Cooking has been a love affair for years, but the pleasure of passing on my knowledge to others is something I have only discovered more recently. I provide training for individuals who want to learn about vegan and gluten-free cooking…
GLUTEN
FREE
Why?
Greco, pioniere del gluten free: «Voglio far star bene la gente»
A “Il Carrettino” di Grosseto il cuoco siciliano porta la pasticceria isolana e piatti che si ispirano alla Maremma. Lui,
Lo chef e “maestro del gluten-free” ora produce la sua birra per celiaci
Confcommercio plaude all’iniziativa di Andrea Greco, re de “Il Carrettino”.
Nuova sfida dello chef Greco, senza glutine ora c’è anche la birra. Con un tocco di miele
Prodotto artigianale con ingredienti classici, tutto “Made in Toscana”. Gabriella Orlando: “Orgogliosi di sostenere e promuovere questi talenti. Contribuiscono alla
Sign up for my newsletter
Discover all the new courses I have designed for you!
Your email address